I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, October 31, 2011

Bakal Ckg PJ di UPM with new mmber~

Asalamualaikum.........



Makin huduh perangai~

Lama nya x menaip depan haiwan kesayangan saya ni.. ye, lappy saya adalah haiwan kegemaran saya, hahahahahahaha.. <-------- tolong org sewel!

This is my new story, at new place.. And this is the beginning of my new life..
Fakhrul: Org ckp life kat 'U' ni senang je,
Qarie : SORRY, I DID'NT CATCH THAT
Fakhrul: Sape suruh ko tangkap? aq suruh dgar je..
Qarie : Shame on you, i mean that i did'nt understand what u said last time..
Fakhrul: ooo~ ( beredar dalam keadaan malu)

Ahh, sudah! merepek plak kerepek sorang ni.. aduyai~
Ok la, idup kat UPM biasa2 je.. nutin special lagi, the only special one is my new friends.. Peh, semua mabuk2 kepayang perangai diorg.. Mcm jenis perangai, ada yg sewel, ada yg kuat bebel, ade yg jambu (luqman! hahahaha), mcm2 lagi la.. nak saya kenalkan? haa, ni dia.. tgok vid ni..

video


Haa, tu la mereka2 semua.. time amek gambar semua cover, haa semput~~ haha.. ( mati la kalau budak2 ni baca, hilang muka den kene tumbuk)

~ by the way, diorg semua mmg best.. saya malas nak upload gmbr2 mereka semua coz line sini mcm siput tgah buang air besar.. LAMBAT!.. Upload video pon dah boleh buat misai saya melentik, mmg x lah nak upload gambar.. hehe..

~ Ah, merepek lagi kerepek ni.. enough fakhrul!

~ Eh, xpe jgn risau, saya mmg suka ckp sorang2 dpn haiwan ni.. papehal pon nanti saya post lagi la.. lpas ni lebih kerap kot.. Insya-Allah.. btw, bye2!

1 comment: